SD-Alcohol-40-B

Etanol alebo etylalkohol, niekedy nazývaný aj alkohol, je alkohol, ktorý sa nachádza v alkoholických nápojoch. V Spojených štátoch sú alkoholické nápoje (alkohol, víno, pivo atď.) Veľmi zdaňované. Aby sa zabránilo plateniu daní z alkoholu z alkoholu, ktorý sa nemá konzumovať (napr. Na použitie v kozmetických výrobkoch a výrobkoch osobnej starostlivosti), musí byť alkohol denaturovaný podľa špecifických receptúr stanovených USA. Vládny úrad pre daň a obchod s alkoholom a tabakom (TTB). Postupom sa do alkoholu pridá malé množstvo denaturačného prostriedku, aby sa znížila jeho chuť, čím sa vytvorí alkohol, ktorý nie je vhodný na pitie, ale je inak podobný na iné účely. Pri použití v iných výrobkoch, ako sú potraviny, nápoje alebo lieky na perorálne podanie, mnoho ďalších krajín, napríklad USA, vyžaduje denaturáciu alkoholu.

Denaturovaný alkohol sa všeobecne označuje ako Alkohol Denat. alebo špeciálne denaturovaný (SD) alkohol.

Denatonium benzoát, t-butylalkohol, dietylftalát, metylalkohol, kyselina salicylová, salicylát sodný a metylsalicylát sú príklady denaturantov, ktoré sú povolené používaním TTB a sú považované za bezpečné pri používaní v kozmetike. Ostatné krajiny majú odlišné pravidlá týkajúce sa povolených denaturantov, preto by ste pri formulovaní mali skontrolovať miestne predpisy. Špecifické denaturované alkoholy obsahujúce tieto denaturanty, ktoré sú povolené na použitie v USA kozmetikou a výrobkami osobnej starostlivosti sú SD Alkohol 3-A, SD Alkohol 30, SD Alkohol 39-B, SD Alkohol 39-C, SD Alkohol 40-B a SD Alkohol 40-C.

Prečo sa používa SD-Alcohol-40-B v kozmetike a výrobkoch osobnej starostlivosti?

Denaturovaný alkohol sa používa v mnohých typoch výrobkov osobnej starostlivosti vrátane make-upu, krémov, vôní, holení, starostlivosti o ústnu dutinu, výrobkov starostlivosti o pokožku a vlasov, kde funguje ako protipenivý prostriedok, kozmetický sťahujúci prostriedok, rozpúšťadlo a látka znižujúca viskozitu. V OTC antimikrobiálnych liekových výrobkoch funguje alkohol aj ako antimikrobiálne činidlohttp: //www.cosmeticsinfo.org/sites/all/modules/contrib/lexicon/imgs/lexicon.gif na ničenie choroboplodných zárodkov.
Viac o tomto zdrojovom texteNa získanie ďalších informácií o preklade sa vyžaduje zdrojový text
Odoslať spätnú väzbu
Bočné panely