Hydrolyzed Soy Protein Extract (Hydrolyzovaný sójový proteínový extrakt)

Glycínový sójový (sójový) proteín, hydrolyzovaný sójový proteín, hydrolyzovaný extrakt zo sójových bielkovín, hydrolyzovaný sójový mliečny proteín, glycínový sójový peptid, glycínový max (sójový) polypeptid a sójové aminokyseliny sú zložky získané zo sójovej rastliny, glycínový sójový. Polypeptidy sú reťazce aminokyselín, stavebné prvky bielkovín. Hydrolyzované bielkoviny sú bielkoviny, ktoré sa reakciou s vodou štiepia na menšie reťazce aminokyselín. Sójové aminokyseliny vznikajú, keď je sójový proteín úplne hydrolyzovaný.

Prečo sa používa Hydrolyzovaný sójový proteínový extrakt v kozmetike a výrobkoch osobnej starostlivosti?


V kozmetike a výrobkoch osobnej starostlivosti môžu byť sójové proteíny a peptidy bezpečne použité v produktoch na telo, ruky, tvár a krk, vlasových kondicionéroch, farbách a farbách na vlasy, vlnkách, šampónoch, iných výrobkoch na starostlivosť o vlasy, výrobkoch na starostlivosť o pleť a maskare.

Pre zložky odvodené od sójových bielkovín boli hlásené nasledujúce funkcie:

• Filmotvorná látka – sójový peptid
• Vlasový kondicionér – sójový proteín, sójový peptid, hydrolyzovaný sójový proteín, sójové aminokyseliny
• Prostriedok na úpravu pokožky – rôzne – sójový proteín, hydrolyzovaný sójový proteín, hydrolyzovaný proteín sójového mlieka, hydrolyzovaný extrakt sójového proteínu, sójový peptid, sójové aminokyseliny• Povrchovo aktívne látky – emulgátor – sójový proteín


Leave a Reply0