Hydrolyzed Soy Protein (Hydrolyzovaný sójový proteín)

Glycínový sójový (sójový) proteín, hydrolyzovaný sójový proteín, hydrolyzovaný extrakt zo sójových bielkovín, hydrolyzovaný sójový mliečny proteín, glycínový sójový peptid, glycínový max (sójový) polypeptid a sójové aminokyseliny sú zložky získané zo sójovej rastliny, glycínový sójový. Polypeptidy sú reťazce aminokyselín, stavebné prvky bielkovín. Hydrolyzované bielkoviny sú bielkoviny, ktoré sa reakciou s vodou štiepia na menšie reťazce aminokyselín. Sójové aminokyseliny vznikajú, keď je sójový proteín úplne hydrolyzovaný.

Prečo sa používa Hydrolyzovaný sójový proteín v kozmetike a výrobkoch osobnej starostlivosti?


V kozmetike a výrobkoch osobnej starostlivosti môžu byť sójové proteíny a peptidy bezpečne použité v produktoch na telo, ruky, tvár a krk, vlasových kondicionéroch, farbách a farbách na vlasy, vlnkách, šampónoch, iných výrobkoch na starostlivosť o vlasy, výrobkoch na starostlivosť o pleť a maskare.

Pre zložky odvodené od sójových bielkovín boli hlásené nasledujúce funkcie:

• Filmotvorná látka – sójový peptid
• Vlasový kondicionér – sójový proteín, sójový peptid, hydrolyzovaný sójový proteín, sójové aminokyseliny
• Prostriedok na úpravu pokožky – rôzne – sójový proteín, hydrolyzovaný sójový proteín, hydrolyzovaný proteín sójového mlieka, hydrolyzovaný extrakt sójového proteínu, sójový peptid, sójové aminokyseliny


Leave a Reply0