Brown Rice Vinegar (Hnedý ryžový ocot)

Kyselina octová je organická kyselina, ktorá vzniká fermentáciou etanolu. Ocot je zvyčajne 5% roztok kyseliny octovej. Hnedý ryžový ocot je ocot vyrobený fermentáciou neleštenej hnedej ryže. Prírodné octy tiež obsahujú malé množstvo kyseliny vínnej, kyseliny citrónovej a ďalších kyselín. V kozmetike a výrobkoch osobnej starostlivosti sa kyselina octová, ocot a hnedý ryžový ocot používajú pri príprave vlasových kondicionérov, šampónov, prostriedkov na oplachovanie vlasov, vlniek a ďalších výrobkov na starostlivosť o vlasy. Kyselina octová sa používa aj v ústnych vodách a osviežovačoch dychu a Ocot nájdete v produktoch starostlivosti o pleť.

Prečo sa používa Hnedý ryžový ocot v kozmetike a výrobkoch osobnej starostlivosti?

Kyselina octová, ocot a hnedý ryžový ocot sa používajú na reguláciu pH kozmetických výrobkov a výrobkov osobnej starostlivosti.


Leave a Reply0