Mineral Oil (Minerálny olej)

Minerálny olej je číra tekutina bez zápachu, ktorá sa už mnoho desaťročí bežne používa v širokej škále kozmetických výrobkov a výrobkov osobnej starostlivosti. Minerálny olej používaný v kozmetike a výrobkoch osobnej starostlivosti (tiež nazývaný „biely minerálny olej“) je vysoko čistený materiál získavaný rafináciou ropy. Je zdokonalený, aby vyhovoval špecifikáciám vhodným na jeho použitie vo farmaceutických výrobkoch, potravinách a kozmetike a výrobkoch osobnej starostlivosti.

Aj keď zdroj minerálneho oleja (ropa) často vedie ku kritike jeho použitia, je treba pamätať na to, že biely minerálny olej používaný v kozmetických výrobkoch sa extrahuje z ropy a je veľmi čistený, na rozdiel od extrakcie a čistenia rastlinných olejov. Výsledkom čistenia minerálneho oleja je kvapalina dostatočne vysokej kvality, ktorá je bezpečná pre použitie v USA. ako voľnopredajné (OTC) orálne preháňadlo a OTC prostriedok na ochranu pokožky.

Prečo sa používa Minerálny olej v kozmetike a výrobkoch osobnej starostlivosti?

Minerálny olej je už dlho uznávaný ako dôležitá súčasť mnohých kozmetických formulácií. Jeho jedinečný pocit a vlastnosti umožnili jeho použitie v širokej škále kozmetických výrobkov a výrobkov osobnej starostlivosti, od kúpeľových olejov, výrobkov na starostlivosť o vlasy až po kozmetiku starostlivosti o pokožku, kde poskytuje mnoho výhod vrátane zvlhčovania a zjemňovania pokožky. Uvádzané použitia minerálneho oleja zahŕňajú ako prostriedok na úpravu vlasov, prostriedok na úpravu pokožky – zmäkčovadlo, prostriedok na úpravu pokožky – okluzívny, prostriedok na ochranu pokožky a ako rozpúšťadlo.
Viac o tomto zdrojovom texteNa získanie ďalších informácií o preklade sa vyžaduje zdrojový text
Odoslať spätnú väzbu
Bočné panely